Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Faq

Faq

Handleiding e-mail
Hierbij volgt een uitleg over de KFC Paal-Tervant e-mailaccounts.

De KFC Paal-Tervant e-mailadressen zijn default NIET geforward naar persoonlijke e-mailadressen. De e-mails worden dus NIET doorgestuurd naar je prive mail (of ander door jouzelf opgegeven e-mailadres). Mocht hierin een wijziging moeten plaatsvinden, neem dan contact op een van de webredacteuren: website@kfcpaaltervant.be.

Je kunt voor je KFC Paal-Tervant e-mailaccount gebruik maken van de mailserver van onze webleverancier voetbalassist.nl.

De KFC Paal-Tervant e-mail kan dan ook worden uitgelezen in je mailprogramma of in je browser. Het voordeel is dat je dan beschikt over een eigen KFC Paal-Tervant-mailaccount en kan antwoorden met dat KFC Paal-Tervant emailadres (ipv dat prive e-mailadres in de mail verschijnt).


Uitlezen e-mail via je browser
Ga naar http://mail.kfcpaaltervant.be. Gebruik je e-mailadres als inlog en je van de webredactie verkregen password.


Instellen KFC Paal-Tervant e-mail via mailprogramma
stap 1: nieuw mailaccount aanmaken in je mailprogramma:

Gebruikersnaam <jouwaccount>@kfcpaaltervant.be
Wachtwoord wachtwoord dat je van webredactie hebt gekregen
Inkomende email (POP3) mail.kfcpaaltervant.be
Uitgaande email (SMTP) mail.kfcpaaltervant.be

In de app GMail krijg je een "Certificaat ongeldig" melding. Kies Geavanceerd en scroll naar beneden klik dan op doorgaan.

Het instellen van beide servers is niet voldoende, je moet nog naar additional settings waarin je expliciet moet aanvinken dat je incoming en outgoing server hetzelfde is, en uitvinken (als het aanstaat) dat het met SPA authentication werkt.
geef ook gebruikersnaam en wachtwoord op bij uitgaande mail

stap 2: stuur vanuit een ander mailadres een mailtje naar jouw <jouwaccount>@kfcpaaltervant.be adres (daarmee wordt de mailbox op de mailserver van voetbalassist.nl geactiveerd)

stap 3: check via webmail of binnenkomende mail arriveert en in de goede box terecht komt

ga in je browser naar: http://mail.kfcpaaltervant.be
voer gebruikersnaam in <jouwaccount>@kfcpaaltervant.be
Wachtwoord wachtwoord dat je van webredactie hebt gekregen en check of in de inbox mailtje(s) ziet. Zo niet stuur dan nogmaals een mailtje naar dit adres.

Mocht deze instelprocedure niet leiden tot het gewenste resultaat, dan kun je contact opnemen met onze provider voetbalassist.nl.
Bel dan telefoonnummer 0345-342150 en vraag naar Richard (of een andere collega die bekend is KFC Paal-Tervant).

Niet iedere gebruiker van het CMS heeft rechten om een nieuwsbericht op de homepage te plaatsen. Maar heb jij belangrijk nieuws voor de club (bijv. een kampioenschap, of een overwinning in de stadsderby tegen KVK Beringen) en wil je dit op de Homepage plaatsen? Dan kan dat!

Maak eerst een nieuwsbericht aan en stuur vervolgens het bericht inclusief hoge resolutie foto naar het e-mailadres website@kfcpaaltervant.be.

Voor alle problemen die er zijn met de kledij die van de club zijn verkregen kan je mailen naar: kledij@kfcpaaltervant.be
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!